Hei igjen!

Bloggen blir ikke akkurat prioritert om dagen, for da må jeg nemlig skru på macen! Og det er et ordentlig strev altså ;) Eller bare ikke.. Jeg gidder bare ikke, for å være ærlig. Jeg har mobil og iPad som jeg "surfer" med. 
Men en sjelden gang blir min kjære mac skrudd på, og da kan jeg jo slenge inn et innlegg også!

Jeg måtte faktisk inn på bloggen for å sjekke hva jeg hadde blogga om sist, og når det var posta. He he..

Det går fortsatt litt i dåpsforberedelser her i gården. Én mnd igjen, og mye å gjøre. Forrige helg var vi i Sverige hele gjengen, og snille Cecilie hjalp meg med å brette og klippe til halvparten av serviettkjolene. Og jeg har skjært til alt til bordkorta, og helt ferdig med ett. Kun 27 igjen! ;)

Sånn ble det.. Halvparten grønne og halvparten rosa. Hva syns du? 

 

Siden sist har vi vært på 6 ukerskontroll bl.a. og vesla har vokst! 
Gått fra å være 4815g. til 5565g. 
Og fra 54cm til 58cm. 
Lille store jenta mi <3 


Bildet som ble tatt til fødselsannonsen. Elsker den lille, perfekte familien min! 

I morgen er det tid for første barseltreff, og jeg er spent på om vi får oss noen nye venner ;) Har jo noen i Drammen som vi triller litt og skravlet med, men hadde jo vært koselig å hatt noen litt nærmere. Lettere å komme seg litt ut da. 
Snart flytter det ei herlig jente hit til Sande, som jeg har blitt litt kjent med gjennom termingruppa på facebook. Gleder meg! 

Men nå får jeg komme meg i seng og lade batteriene til i morgen. Adele sover natta gjennom (fortsatt) og er somregel bare go' og snill, så tror ikke det blir noe problem på helsestasjonen i morra akkurat. 

Én kommentar

Ann-Karin

04.06.2012 kl.18:31

En kommentar til overskriften i bloggen din. Jeg har to vakre barn (ikke bare et) og et vakkert barnebarn i tillegg :-)

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

21, Drammen

Venter ei lita prinsesse i slutten av mars, sammen med verdens beste gutt. Bor i Sande i Vestfold og jobber på Foto Knudsen.

hits