"neste skal kidnappes"

Onsdag 11. april kom endelig Adele Marie til verden! 

Kl. 09.34 
4815 g.
54 cm

Var ikke så litta, men helt perfekt!

Nå har vi vært hjemme i en uke alt, og jeg blir bare mer og mer fortapt i vesla! Og mer og mer forelska i kjæresten min, som virkelig er den beste! Han er kjempeflink med vesla, og blitt en racer til å skifte bleier ;) Finner ikke bedre gutt. 

Vi ble satt i gang på mandag 9.april med sånn ballongsak og fikk time igjen på sykehuset halv 2 dagen etter. Men siden ballongen sprakk fikk vi komme inn kl 9, den 10. april i stede. Ting var lukket og låst" før ballongen ble tatt i bruk, og den hadde gitt litt framgang fram til tirsdag heldigvis.
Fikk første pille kl 10, og lå deretter en time med ctg. Så var det bare masse venting. Det skal gå 6 timer mellom hver pille og det er ikke SÅ mye å ta seg til på et sykehus akkurat.
Når det var på tide med ny pille måtte jeg ligge med ctg i 20 minutter først. Den viste at jeg hadde masse sammentrekninger, som jeg tydeligvis ikke merka noe til, så det ble bestemt at jeg ikke trang ny pille. De skulle heller vente og se og heller ta vannet etterhvert. 
Vi ble flytta på en fødestue og vannet ble tatt kl 19. Etter det ble riene ganske så vonde og det var da jeg kom med den fine kommentaren om at neste skal kidnappes. He he. Huffameg. Bare så det er sagt så mente jeg ikke sånn egentlig ;) 
Fikk epidural halv 2 om natta, og da var det rundt 3-4 cm. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten den! Den hjalp meg virkelig til å slappe av, fikk til og med sove litt og tror den hjalp Madsern litt også ;)
Etter mye fram og tilbake om jeg fikk presse eller ikke, fikk jeg endelig lov og vesla kom 09.34 onsdag 11. april..

Selv om jeg under noen helt forferdelige rier sa at nestemann skal kidnappes, så mener jeg ikke det nå lenger ;) 
Jeg har ikke tatt skrekken foreløpig, så sjansen er stor for at det ikke blir enebarn her. Bare Adele fortsetter å oppføre seg eksemplarisk også så :)


Denna skapningen klarer å sjarmere gråstein! 


Måtte jo pynte seg når vi skulle dra fra sykehuset! Jakka ho har på er samme som jeg reiste hjem i for da over 21 år siden. Mormor som strikket den til meg, så utrolig glad for at den ble finni igjen og at Adele kan bruke den. 

Nå skal jeg se ferdig Hangover og kose masse med vakre prinsessa mi! 

 

3 kommentarer

Imeline

21.04.2012 kl.23:35

Hun er så nydelig! Gleder meg til vi får møte henne! :))

Charlotte

22.04.2012 kl.11:39

Gratulerer med ei tulle! Kjempe hærlig :-D

Natalie Iselin

03.05.2012 kl.14:32

Hun er bare helt gull! herlig :)

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

21, Drammen

Venter ei lita prinsesse i slutten av mars, sammen med verdens beste gutt. Bor i Sande i Vestfold og jobber på Foto Knudsen.

hits