Nedtelling

Ganske tidlig i svangerskapet lastet jeg ned svangerskaps app'en til babyverden Der det står en liten tekst hver dag, hvilken uke+dag, hvor mange dager det er igjen, ca vekt og lenge osv. Har vært veldig glad i den, og det har stått mye av interesse der. Spennende å følge med på og kan virkelig anbefale den til alle gravide! Vet ikke om den er til Android, men har du Iphone burde du hvertfall laste den ned :) 

Men nå har selv den svikta meg. Den stoppa i går. Så den går bare til 11 dager etter termin ;) 

I dag er jeg i uke 42+0, 12 dager på overtid og nå er det nedtelling for fullt! Greit nok, vært det en stund ;) Men nå kan jeg faktisk telle timer til det skjer noe!
Har time på sykehuset kl 12 i dag, spent på hva som skjer derfra.. Uansett er det ikke lenge før vesla kommer, enten ho vil eller ikke! 

Er jo medlem i to termingrupper på facebook, en for mars og en for april. Hadde jo termin 28. mars, men var ganske sikker på at ho ikke kom før i april, så da ble det begge ;) Og det å våkne til dette er gull verdt! 

"Masse masse lykke til idag Silje Emina :D Nå er det ikke lenge igjen før du endelig har prinsessa her hos deg ♥ Gleder meg til oppdateringer og ikke minst bilde når hun er kommet ♥ Klemmer ♥" 

Nå er jeg vel siste i marsgruppa som fortsatt leier ut magehuset, men er jo kjempekoselig å bli huska på. Begge gruppene er lukka, så kan jo spørre om alt mellom himmel og jord uten å bli "sett" rart på. De jentene/damene der inne har vært veldig gode å ha denne tia, og blir sikkert ikke værre framover ;) Fortsatt mye man lurer på som førstegangs, og MYE å prate om med dem :) 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, få i meg litt mat og rekke å grue meg litt før vi drar av gårde til Drammen ;) 

Ha en fin dag! 

Én kommentar

Ann-Karin

09.04.2012 kl.11:25

På neste blogg ligger det forhåpentligvis et bilde av det lille nurket vi har ventet på så lenge <3 Hun vet å gjøre livet spennende den lille tulla der inne :-), men nå er det, som du skriver, bare timer igjen - og jeg blir mormor <3. Ønsker dere masse lykke til.

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

21, Drammen

Venter ei lita prinsesse i slutten av mars, sammen med verdens beste gutt. Bor i Sande i Vestfold og jobber på Foto Knudsen.

hits