8 lange og en basketball

8 lange dager på overtid, og Madsern har hatt fri dissa dagene for vi håpa jo så klart at vesla hadde klart å finne veien ut nå. Men den gang ei. Så vi har heller prøvd å få dagene til å gå med andre spennende ting. På tirsdag tok vi en liten dagstur til Strømstad og Nordby senteret sammen med Melinda. Fant meg endelig en svart joggebukse! Lykke ;) 

Da vi gikk inn i sportshoppen gikk alarmen, og da kom jo Madsern så klart med kommentaren "Silje, prøver du å stjele en basketball nå da?" og kikker på magen min. Skjønner jo den når jeg ser sånn her ut :

Føler jeg blir dobbelt så stor for hver dag som går nå.. 3 timer på nordby senteret var ikke bare bare ;) 

I går ble det en rundtur og fikk kjøpt påskegodt på Europris! Jippi!! Nei, vi kjøpte ikke smågodt i Sverige fordi Europris faktisk er billigere :) 
Madsern og faren fikk endelig kjøpt materialer til å få bygd inn bunnen på detta akvariet også. Lokket ble lagd for ganske lenge siden, og ble endelig malt grå/svart i dag. Ble MYE finere! 
Hva vi skal finne på i morra aner jeg ikke. Begynner å gå tom for ideer. he he. Ikke så fryktelig mye som er lett å gjøre når jeg har dager hvor jeg sliter med å gå så mye. Men syns nå vi har vært flinke denne uka :) 

Satt å så gjennom bilder på mobilen i stad, og har jo tatt noen bilder av magen gjennom svangerskapet. Rart å se hvor mye den har forandra seg i grunn. Jeg merker jo så klart at jeg har en gedigen kul midt på kroppen, men den har jo kommet gradvis. Så siden jeg ikke har stort annet å legge ut her, så er jeg så snill at jeg deler tre av de bildene med dere! 

Forandring fryder! Men nå gleder jeg meg noe fryktelig til å bli kvitt den basketballen og å kunne ta på meg ringene mine igjen. Vann i kroppen, sa du? Neida! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

21, Drammen

Venter ei lita prinsesse i slutten av mars, sammen med verdens beste gutt. Bor i Sande i Vestfold og jobber på Foto Knudsen.

hits