Mei Tai

I dag tok jeg kortet til Madsern og gikk bananas på Ebay!
Ok da, ikke helt bananas. Og jeg fikk lov til å bruke kortet hans ;)

Vi har fått en babybjörn bæresele, men pga sittestilling og sånn er den visst ikke optimal den første tia. Etter hva jeg har lest her og der på diverse nettsider hvertfall.

Også kom jeg over en fantastisk ting. Nemlig Mei Tai. De finnes i forskjellige strl. og fant noen på finn.no først, men det var for litt større barn. Så smarte meg fant ut at jeg skulle sjekke Ebay. Farlig! Men fant en kjempefin en som kan brukes fra første stund og til vesla er 2-3 år. For under 200,-! Skal du kjøpe lik i butikken her hjemme må du ut med i underkant av 1000,- og de er jo så klart ikke like fine engang.

Har du erfaring med mei tai? 


//bilde fra Ebay.

Er den ikke fin? Og den kan brukes på begge sider, en side med roser på for mitt bruk og en helt svart side når Madsern skal prøve seg ;) 
Gleder meg til å prøve å få knytt den ordentlig rundt. he he..

 

Er forresten 39 uker på vei i dag. En uke og 2 dager igjen til termin. 

Akkurat nå vil jeg nok si at jeg ikke stoler på den personen som har skrivd den teksten, men forundrer meg heller ikke om jeg kanskje savner det litt. Bare bittelitt.
Har et mørbanka bekken og energi lik null, men vesla ser ut til å trives i magehuset så. 

Skal på omvisning på føden i morra, spent på om vi får noe fornuftig ut av det. Får satse på at jeg får spurt litt om ting jeg lurer på hvertfall. Eller så er det kontroll hos legen på torsdag og neste tirsdag (dagen før termin) er det hos jordmor. Må jeg på flere kontroller etter det blir det på sykehuset! Hjelpes. Begynner virkelig å nærme seg, ja. Og begge har begynt å bli fryktelig utålmodig. he he. 

Bare å komme nå vesla! <3 

 

Én kommentar

Benedicte Isabell Haugaard

20.mar.2012 kl.13:59

Hei, drammensblogger! Jeg har startet opp mitt eget fotostudio i Drammen og kjører derfor et tilbud til alle medbloggere i området! For bare 800 kroner får du en full fotografering, 10 redigerte bilder, make-up, styling og en fin opplevelse :) Du kan ta med deg hvem du vil og dele tilbudet! Kontakt meg på rawdigstudio@gmail.com om du vil ta noen fine bilder! Rawdig photography på Facebook :) Vi snakkes!

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

21, Drammen

Venter ei lita prinsesse i slutten av mars, sammen med verdens beste gutt. Bor i Sande i Vestfold og jobber på Foto Knudsen.

hits