Pensum på legestudier?

Har vært litt sykemeldt nå pga svangerskapsrelaterte plager, men i morra.. DA er jeg klar for litt jobbing igjen. Har bare tre vakter igjen før jeg går ut i permisjon. Hjelpes! 

Har blitt godvenn med legesekretæren hos legen min i det siste også. Kommer inn døra og møter et koselig smil og "Hei, Silje! Bare gå inn på laben du".
Etter å ha vært der noen ganger og blitt satt på jerntabletter (og økt dosa) uten at kroppen min ville reagere, så etter noen telefoner fram og tilbake med føden og diverse leger og overleger ble det bestemt at denna jenta måtte ha litt jern intravenøst! Altså at de skulle stikke en lang slange inn i handa mi og peise på med brun guffe.

Delikat, eller hva? 
Så sånn har jeg hatt tre dager på rad denna uka. Tre ganger hvor de har stikki et 5 cm langt rør inn i blodårene mine. Ja, jeg spurte faktisk om hvor langt det var. he he. 
Men koselige jordmødre og en god bok på iPaden gjorde at det ikke ble så fryktelig ille å sitte der.

Men til overskrifta.. Nå som jeg har vært en god del hos forskjellige leger og sånt så har jeg lagt merke til at ALLE skriver på tastaturet med kun pekefinger. Er dette pensum når de utdanner seg, kanskje?
"Åh, du bruker flere fingre når du skriver. Beklager. Da stryker du"

Har du lagt merke til det, eller er det bare tilfeldig at de jeg har vært hos skriver som gamle tanter som nettopp har ftt seg data? ;)

 

2 kommentarer

sandra

24.feb.2012 kl.23:18

haha, ja det er sant! Har ikke tenkt over det før =P Lykke til med jenta di <3

25.feb.2012 kl.09:46

Det er sant Silje, he, he. De jeg har vært hos også ,bruker bare pekefinger-:)Klem fra tante Arnhild

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

21, Drammen

Venter ei lita prinsesse i slutten av mars, sammen med verdens beste gutt. Bor i Sande i Vestfold og jobber på Foto Knudsen.

hits