2012 - Et spennende år

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

Nyttårsaften ble tilbragt stille og rolig hjemme hos mamma og pappa, med godt selskap i bikkja til broder'n også ;) Har aldri egentlig hatt noe spesielt forhold til nyttårsaften, og er ikke av de som må feste seg inn i det nye året. Ikke at jeg har noe i mot de som gjør det altså! For alle del. Hver sin smak :)

Kan ikke huske sist jeg gleda meg så mye til et årsskifte, men 2012 blir noe helt spesielt! Nå er det bare 12 uker igjen til termin. Skremmende. Og spennende!

I går var vi på langtur til Kongsvinger og endte med ny bil. En fin Ford Mondeo, skikkelig familiebil, med god plass! Og kl 11.00 på fredag overtar vi nøkler til den nye leiligheten og skal bruke helga til å flytte. Godt med mange snille mennesker som vil hjelpe oss :)

Nå begynner ting virkelig å komme på plass, og jeg kan begynne å senke skuldrene litt.

Etter vi har kommet oss inn i leiligheten og sett hvordan det blir, så blir det en liten tur på IKEA gitt ;) Gleder meg til å kjøpe sprinkelseng og kommode til å ha de bittesmå klærne i! Selvom det ikke kjennes ut som ho er så liten der ho ligger å strekker seg inni magan og har begynt å strekke huden min til bristepunket! Lurer på hvordan det blir når ho vokser seg enda større! He he. Men det er så verdt det!

Sitter hjemme hos mamma og pappa nå og skal på jobb om et par timer. Første vakta i 2012. Oh! Store greier! Tror ikke det blir så store forskjellen fra hvordan det var i fjor, men elsker nå jobben min uansett!3 kommentarer

Silje

03.jan.2012 kl.12:44

Herregud, jeg gleder meg saa paa dine vegne!! Du er fin!

03.jan.2012 kl.13:10

2012 blir virkelig et spennede år Silje..Nyt alle store og små gleder..:) Gleder meg til å følge med hvordan den lille familien din har det i årene som kommer!!

Klem fra Helen

Victoria Håkonsholm

04.jan.2012 kl.08:05

Godt nyttår, vi har en spennende tid i møte nå <3 ;)

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

21, Drammen

Venter ei lita prinsesse i slutten av mars, sammen med verdens beste gutt. Bor i Sande i Vestfold og jobber på Foto Knudsen.

hits