Utstyr til vesla

VOGN:
For noen uker siden var vi i Karlstad på KøpBarnvagn og bestilte denne herligheten. Emmaljunga City cross 2012 med Emmaljunga city kurv i svart/lime. Kjønnsnøytral og helt nydelig! 
Jeg har verdens beste foreldre som betaler halvparten av denne, og som henter den for oss i begynnelsen av februar :) Dere er supre! 

Vi får også en i julegave av mamma og pappa (en brukt fra kollegaen til mamma) med en base hvor du kan velge å sette bilstol, bagdel eller sportsvogndel på. Helt ypperlig til turer o.l. 

BILSTOL:
Har fått kjøpt en kjempe fin en av sjefen min, + at mamma og pappa kommer til å ha den fra vogna de gir oss :)  

SOVEPLASS:
Vi får en vugge fra Madsern sin side av familien, som jeg gleder meg til å legge vesla i! Og ønsker oss sprinkelseng fra IKEA til å ha på soverommet.  

ANNET:
Har fått babybjørn, ammepute, sommerdyne + litt sengetøy fra sjefen min. Har to babygym, en vippestol og litt klær som jeg ikke har klart å la være å kjøpe. he he. Arver en god del klær, så der kommer det nok ikke til å mangle så mye :) 
Mamma har strikki en helt nydelig "pose" i ull med armer, og bestemorteppe. Eller mormorteppe som ho kaller det ;)  Litt usikker på hva annet vi arver. He he. Har vært snakk om mye rart, men har ikke helt oversikten ;) 
Da tror jeg ikke jeg har glemt så mye av det vi har. Blir sikkert mer etterhvert uansett :) 

4 kommentarer

spireliten

05.des.2011 kl.15:15

Liker emmaljunga veldig godt, det skal vi ha også :p

Sussi med lille i magen

05.des.2011 kl.15:19

Så fin! Vi har også CityCross! :D Nydelige vogner. Gleder meg til å ta det i bruk! :D :D :D

Madsern

05.des.2011 kl.20:15

Vi har nå skaffet en ny leilighet til vesla også da ;)

Silje Emina

07.des.2011 kl.11:23

Madsern: Sant. Beklager at jeg glemte den, kjære ;)

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

21, Drammen

Venter ei lita prinsesse i slutten av mars, sammen med verdens beste gutt. Bor i Sande i Vestfold og jobber på Foto Knudsen.

hits