En fantastisk helg!

Veldig innholdsrik helg i grunn. På fredag gjorde jeg faktisk litt husarbeid her ;) Støvsugde, vaska klær osv! Noe som resulterte i en veldig glad kjæreste, som ble glad for at han bare kunne sette seg ned i sofaen og nyte kvelden! Var litt deilig at han ikke var på jobb i bakken, og var hjemme før 4!

Det som er så "fantastisk" nå er at vi jobber for det meste annenhver helg. He he. Denne helgen jobba ikke jeg, men det gjorde han. Så på lørdag dro vi avgårde, jeg hjem og han i bakken. Jeg skulle nemlig på gulskogen etterhvert sammen med Aron. Se om vi fant noe spennende spill eller noe til kvelden, siden han skulle overnatte hos oss.

Han fant to spill, til PS2, som så klart ikke funka på maskinen til Madser'n. Så på kvelden spilte de bil spill og et skatespill annenhver gang. Søte! Sist fikk jeg ikke lov til å spille så mye fordi jeg var så dårlig. Så turte ikke spørre om å få prøve denna gangen. Hadde vel bare fått samma utfallet. He he.

Søndagen kom, Madser'n dro på jobb og Aron og jeg fikk i oss litt frokost mens vi så på barne-tv før vi gikk ut i det nydelig være. Var nesten litt påske-vær! Vi gikk bort til "sviger's" og tok med Troy og Charlie ut i snøen sammen med Melinda.

To gode venner! Aron og Troy :)

Nydelig vær. Deilig å være ute litt :) 
Ikke så veldig fint redigert akkurat, gjorde det på picnik.com. Macen min levert inn på rep... igjen.. Så har ikke Photoshop for øyeblikket..

Q: Hvordan har helgen fin vært?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

20, Drammen

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today!

hits