14 bein ute på tur!

Jada, vet det er lenge siden jeg har blogga nå. Kunne kommet med en standar unnskyldning som f.eks at jeg har hatt så altfor mye å gjøre eller noe. Men saken er rett å slett at jeg glemmer bort bloggen. Har nok av tid til å suse her inne, men hva skal jeg skrive om da? 
Skjer ikke så mye spennende her i gården. Eller. Én spennende ting har skjedd da...

Hold dere fast!

Jeg har fått meg jobb!!

Ja, du leste riktig. Jeg har endelig klart å skaffe meg en jobb. Så nå tilbringer jeg noen timer her og der på Foto Knudsen! Jippi! :D  Mye å sette seg inn i, men det går vel etter hvert. Jeg har alt klart å bli en reser på å se gjennom massevis av bilder på veldig kort tid. Og redigere litt om det trengs.

Så til overskriften 
Vært ute og kost meg i snø og minusgrader med 3 herlige firebeinte :)  
Man blir litt glad når man låser seg inn i et hus og fra stua kommer det en skikkelig morratrøtt, svær rottweiler som plutselig våkner til og kommer galloperende mot deg. Og to litt mindre skapninger som bjeffer om kapp etter oppmerksomheten din. Hvem er det vel som ikke blir i gladhumør av noe sånt da? 

Jeg har ikke særlig stedsans, og har ikke lært meg så mange steder det er koselig å gå tur her i Sande. Tenkte egentlig å gå litt nedimellom ved noen jorder så jeg kunne slippe bikkjene (har gått der før), og når vi var der nede løp bikkjene foran og viste vei. Så bestemte vi oss for å gå inn i skogen og jeg måtte bare stole på bikkjene.
De kunne veien veldig godt og vi kom oss trygt hjem igjen! :)

Håper dere får en fin helg!

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

20, Drammen

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today!

hits