En god start

God kveld i stua!

Nå er det helg, og det ble feira med en skikkelig middag! Biff, med giga pommes frites og peppersaus.. Med rødvin til :) Herlige kjæresten min som disker opp. Det vil jeg kalle en god start på helga!

//Bilde fra google

Møte med de fra kommunen i går gikk veldig bra, så om ikke så altfor lenge så er jeg støttekontakt :) Åh, som jeg gleder meg! Har begynt å leke litt med tanken på å bli spesial pedagog i bhg eller på en skole. Altså jobbe med barn som enten har en funksjonshemming eller en annen diagnose. Men vi får se. Får først får jeg skaffe meg fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider :)

På kvelden i går dro vi til svigers for å se The Shining. Også kalt Ondskapens hotell. Kan ikke si den var så veldig skummel, men litt ekkel innimellom. Jeg syns at Jack Nicholson er en helt sinnsykt god skuespiller! Han er jo rå på å spille gal! Om det er skuespill da? he he.

Nå skal resten av kvelden gå med til å sitte i armkroken til kjæresten å bare sløve å kose meg. Får se hva morgendagen bringer og håpe at resten av helgen blir like bra som starten av den!

Ha en fortsatt fin fredagskveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

20, Drammen

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today!

hits