En ny vei i livet?

Jeg har gått på journalistikk og foto linje på folkehøgskole, et halvt år på Nordic School of Photography i Oslo og har i alle år vært fast bestemt på at det er fotograf jeg vil bli. Har jobbet hos Sønstrød Fotografene i arbeidsuker/praksisuker og prøvd å lære meg så mye som mulig om foto. Planen nå var å søke meg til Norges Kreative Fagskole og ta bachelor i foto. 

Jeg elsker foto, men det er jo et ganske usikkert yrke. Og man må virkelig skille seg ut å ha masse kunnskap for å klare seg. Jeg har gjennom hele oppveksten har fått høre at "jeg kan hvis jeg vil", og jeg mener selv at jeg hadde klart det, så er det fortsatt et veldig krevende og vanskelig yrke å ha som fulltidsjobb. 

Så jeg har tenkt en del i det siste og funnet ut at jeg vil utdanne meg til noe litt mer sikkert og heller ha foto som hobby. Så nå har planen endret seg litt og jeg har nå planer om å utdanne meg til barne- og ungdomsarbeider. 

Det er ikke det at jeg er vinglepetter å ikke klarer å bestemme meg for hva jeg vil bli, det er bare at jeg har blitt litt mer fornuftig å skjønt at det er bedre å ha en annen utdannelse enn foto. Noe som er litt mer sikkert. Og jo mer jeg jobber i barnehager nå, jo mer innser jeg at jeg har lyst til å jobbe med mennesker. Barn og ungdom. 

Jeg er så heldig at jeg har foreldre som støtter meg og mine valg, så det her kommet til å gå bra :) 
Én kommentar

Ann-Karin

30.mar.2010 kl.12:36

Helt klart at dette kommer til å gå bra, det er bare å sette i gang :-) Du passer kjempegodt til begge disse yrkesvalgene, så dette klarer du og kombinere etterhvert. Lykke til.

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

20, Drammen

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today!

hits