Brunost på pepperkake..

.. og nugatti på vafler!

I helga har Simen, Ingvild og jeg vært kjøkkenhjelp på Blestølen. Det er tid for at en ny bangladelegasjon skal velges ut, så de 6 nominerte har vært på hyttetur med noen fra banglautvalget. På torsdag får de vite hvem som får være med. Jeg er jo nesten like spent selv! He he. Ei av jentene er fra Tangen og ei fra Drammen, så de kjente jeg jo. Men jeg var spent på hvem resten var. Viste seg å være fire herlige jenter! Så det blir en ren jentegruppe. 
Blir litt trist å gi fra oss "stafettpinnen" på nattcupen, men!

I går da vi skulle gjøre i stand litt kaffekos så stekte vi vafler å greier. Flinke var vi! Så starta Simen med noen merkelige kombinasjoner, som førte oss til å leke litt forsøkskaniner. Som f.eks, som i overskriften, brunost på pepperkake. Æsj, tenker du sikkert nå. MEN.. Det var faktisk veldig godt! Og det falt i smak hos de andre også. He he. 
Så du burde prøve du også! Samme med nugatti på vaffel. falt i smak det å..

Spesielt hos de tre barna som var der. Han ene fra Banglautvalget hadde nemlig med seg kona og deres 3 skjønne barn! Minstemann, Andrea, hjalp Ingvild og meg å vekke jentene og Simen på morningen i dag. Og hun hjalp oss å dekke bordet til frokost. Og vi leste Pippi Langstrømpe, lekte, tegnet og hadde det kjempe moro med henne. 

Alle var kjempe flinke til å rydde og vaske i dag, så vi kom oss relativt tidlig avgårde.

 Har hatt en utrolig koselig helg! Hyggelig å være med både nye og gamle kjente :) Og krysser fingrene for alle seks jentene til torsdagen! Håper dere alle kommer med i Bangladelegasjonen 2010! 

3 kommentarer

GUR :)

11.jan.2010 kl.09:19

Æsj, jeg angrer litt på at jeg ikke meldte meg på! var så usikker. Æsj. Og neste år vet jeg ikke hvor jeg er på skole engang, så jeg vet ikke om jeg kan melde meg på da. Søren! :p

Vonny Wonka

11.jan.2010 kl.18:44

Haha! Var det virkelig noen som greide å vekke Simen? Måtte det faktisk et barn til? Hørtes spennende ut, gleder meg til å høre om det på onsdag!

Klem fra Yvonne

DenDuVeit

04.feb.2010 kl.20:24

Nugatti på vaffel er awesome! =D

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

20, Drammen

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today!

hits