Grisesjuken..

48453781256309998890
Syns litt synd på Nasse Nøff, stakkar!
Dette med svineinfluensaen syns jeg har gått over styr! I går hadde jeg en kunde, som ikke ville ha hjelp av meg fordi jeg hosta.. Media blåser det opp så utrolig, at halve hadde vært mer enn nok.. Ja, folk dør av den, men folk dør også av vanlig influensa. 
Jeg har ingen planer om å ta noe vaksine mot det heller.Vaksina er ikke engang ordentlig testa. Jeg vil heller bli sjuk uten vaksina, enn med vaksina som kan skade deg fordi den ikke er ferdig testa, og legene vet ikke helt 100% riktig dose. Jeg respekterer de som vil ta den, og sier ikke at de som gjør det er idiotiske. Men JEG kommer ikke til å ta den. 
Media er en dum ting noen ganger.
Har du planer om å ta vaksina? 

2 kommentarer

Nicoline Schiøtz

25.okt.2009 kl.17:47

Kommer ALDRI til å ta vaksina. Er så mye styr rundt svineinfluensaen, jeg blir gal.

Anne Severine

25.okt.2009 kl.23:06

Eg kjem nok til å ta vaksina, men har ikkje heilt bestemt meg enda. Men det er mest grunna at eg er i den risikogruppa som det kan vere farleg å verte sjuk for, på grunn av nokre kroniske plager som eg har hatt sidan eg var liten og som gjer at eg lett har blitt sjuk, og i sommar fekk eg påvist astma i tillegg... Og fordi eg jobbar på ein internatskule, som typisk er favorittplassen for virus som dette å bryte ut...

Men eg skal innrømme at eg tek den ikkje med glede, er litt skummelt det at den er så ny. Mamma, ho er sjukepleier, og ho har snakka med ein del legar om det, og det ho har fått vite då er at media hausar også opp veldig mykje det som "kan" vere farleg med denne vaksina. Medan det som er bra med den og kvifor det er viktig å ta den vert det gitt mykje mindre informasjon om. Og det er jo kanskje noko å tenke på og... Det er jo og snakk om å beskytte dei rundt seg, for ved å ta vaksina så er det mindre sannsynleg at ein ber med seg smitten over til andre...

Men eg respekterer fullt ut dei som ikkje vil ta den. Hadde eg hatt ei normal sjukdomshistorie fram til no, så hadde eg nok ikkje villa tatt den eg heller.

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

20, Drammen

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today!

hits