Kjære Julenissen

portraitsantaclausu10823800

Det har blitt en stund siden sist, mye fordi du skuffet stort sist gang med å ikke gi meg Spice Girls-SDen, Barbie og Ken. Nå i ettertid ser jeg at det kanskje var et veloverveid valg av deg, og at det kanskje var til det beste. Jeg er klar over at du sikkert er veldig sliten allerede med alt strevet du har i forbindelse med julen. Jeg er imponert over hvordan du år etter år greier å gjøre så mange mennesker glade over hele verden. Du fortjener selvfølgelig en pust i bakken før du setter deg i sleden i år igjen, men jeg lurer på om du kan høre på noen ønsker fra meg. Bare hvis det passer altså?! 

Jeg har ikke drukket tran, men kjære Julenisse, det er jo så ekkelt! Jeg har studert godt i år, og tror jeg kommer til å gjøre det bra på eksamene mine :) 

ønskeliste

2 kommentarer

Anne Severine

25.okt.2009 kl.11:34

Så herleg, Silje! Eg har og gått og tenkt på kva eg ønsker meg til jul i det siste. Det er jo faktisk ikkje så lenge til! :/ :P =D Gler meg til jul, det vert kjekt! Masse mat og kos på tv, og herlege juletradisjonar! Hehe... verkeleg den tida på året ein kan vere barn uansett alder :P

Ann-Karin

25.okt.2009 kl.16:17

Ja dette var litt av en ønskeliste :-) - det ene ønsket er jo oppfylt allerede. (Det med snille foreldre :-) :-) )

Skriv en ny kommentar

Silje Emina

Silje Emina

20, Drammen

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today!

hits